2013 m. vasario 17 d., sekmadienis

Marinuotos juodosios alyvuogės












400 g. alyvuogių
didelis šaukštas medaus
ypač tyro alyvuogių aliejaus tiek, kad apsemtų alyvuoges inde
2 dideli šaukštai čiobrelių
4 dideli šaukštai sojos padažo
skiltelės trinto česnako
klasikinis balzamiko kremas (galima naudot balzamiko actą)






Pakaitinti, ištirpdyti medų. Sutrinti arba smulkiai supjaustyti česnaką. Alyvuoges, medų, česnaką, sojos padažą, čiobrelius  sudėti į indą, geriau statesnį.  Viską gerai išmaišyti.
Porą dienų marinuoti. Man porą dienų išlaukti niekaip neišeina  – po poros parų jų jau nebebūna nei kvapo. Tad patikslinu – po poros dienų marinuojame vėl :)



Komentarų nėra: